Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет біологічних та харчових технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
  • Подано заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 2.2
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мармизова Д. С. 177.000 До наказу (к) 177
  • Фаоховий іспит: 177
+
2 Назарова В. М. 171.000 Допущено 171
  • Фаоховий іспит: 171
+
3 Калюта А. Р. 165.000 Допущено 165
  • Фаоховий іспит: 165
+
4 Шершньов В. І. 161.000 Допущено 161
  • Фаоховий іспит: 161
5 Лєбєдєва Ю. В. 159.000 Допущено 159
  • Фаоховий іспит: 159
+
6 Бондаренко О. О. 152.000 Допущено 152
  • Фаоховий іспит: 152
7 Назарова В. М. 0.000 Скасовано НЗ +