Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.29 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Майборода Д. К. 152.602 Допущено 147 149 157 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Біологія (ЗНО): 149
  • Історія України (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК
2 Гордієнко А. С. 132.039 Допущено 129 125 130 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Біологія (ЗНО): 125
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
3 Огарь С. О. 120.962 Допущено 107 111 145 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
4 Горобець Д. М. 115.831 Допущено 107 114 115 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 114
  • Історія України (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК