Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 06.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 0
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.29 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.01 , мін.бал 100

Заяв ще немає