Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет управління та бізнес-аналітики • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 12 • К 12
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 19
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Колодій Т. А. 184.900 До наказу (к) 180 4.9
  • Організація готельно-ресторанної справи: 180
  • Середній бал документа про освіту: 4.9
+
2 Махтура М. Т. 184.800 До наказу (к) 180 4.8
  • Організація готельно-ресторанної справи: 180
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
+
3 Оленюк Т. В. 174.500 До наказу (к) 170 4.5
  • Організація готельно-ресторанної справи: 170
  • Середній бал документа про освіту: 4.5
+
4 Швець У. Г. 164.300 До наказу (к) 160 4.3
  • Організація готельно-ресторанної справи: 160
  • Середній бал документа про освіту: 4.3
+
5 Усик Ю. П. 164.200 До наказу (к) 160 4.2
  • Організація готельно-ресторанної справи: 160
  • Середній бал документа про освіту: 4.2
+
6 Банковська Т. А. 164.000 До наказу (к) 160 4
  • Організація готельно-ресторанної справи: 160
  • Середній бал документа про освіту: 4
+
7 Черній А. Р. 164.000 До наказу (к) 160 4
  • Організація готельно-ресторанної справи: 160
  • Середній бал документа про освіту: 4
+
8 Яровата А. В. 164.000 До наказу (к) 160 4
  • Організація готельно-ресторанної справи: 160
  • Середній бал документа про освіту: 4
+
9 Мельник Н. В. 163.800 До наказу (к) 160 3.8
  • Організація готельно-ресторанної справи: 160
  • Середній бал документа про освіту: 3.8
+
10 Лешко В. В. 161.800 До наказу (к) 158 3.8
  • Організація готельно-ресторанної справи: 158
  • Середній бал документа про освіту: 3.8
+
11 Ворох Д. В. 161.600 До наказу (к) 158 3.6
  • Організація готельно-ресторанної справи: 158
  • Середній бал документа про освіту: 3.6
+
12 Голуб Н. М. 153.600 До наказу (к) 150 3.6
  • Організація готельно-ресторанної справи: 150
  • Середній бал документа про освіту: 3.6
+
13 Лазаренко Я. С. 153.400 До наказу (к) 150 3.4
  • Організація готельно-ресторанної справи: 150
  • Середній бал документа про освіту: 3.4
+
14 Маснюк А. В. 153.400 До наказу (к) 150 3.4
  • Організація готельно-ресторанної справи: 150
  • Середній бал документа про освіту: 3.4
+
15 Мисюга З. Д. 174.500 Рекомендовано (к) 170 4.5
  • Організація готельно-ресторанної справи: 170
  • Середній бал документа про освіту: 4.5
+
16 Лапішко У. М. 159.800 Рекомендовано (к) 156 3.8
  • Організація готельно-ресторанної справи: 156
  • Середній бал документа про освіту: 3.8
17 Шевченко С. Р. 153.300 Рекомендовано (к) 150 3.3
  • Організація готельно-ресторанної справи: 150
  • Середній бал документа про освіту: 3.3
18 Рудик В. М. 143.300 Рекомендовано (к) 140 3.3
  • Організація готельно-ресторанної справи: 140
  • Середній бал документа про освіту: 3.3
19 Цюцьмаць Б. Р. 143.200 Рекомендовано (к) 140 3.2
  • Організація готельно-ресторанної справи: 140
  • Середній бал документа про освіту: 3.2