Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет управління та бізнес-аналітики • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 5 • К 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Юрків І. Я. 174.900 До наказу (к) 170 4.9
  • Організація готельно-ресторанної справи: 170
  • Середній бал документа про освіту: 4.9
+
2 Гринів М. М. 174.600 До наказу (к) 170 4.6
  • Організація готельно-ресторанної справи: 170
  • Середній бал документа про освіту: 4.6
+