Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мізерна О. В. 358.000 Зареєстровано 170 188
  • Іспит з фаху: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 188
2 Вікарна Н. О. 357.000 Зареєстровано 160 197
  • Іспит з фаху: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 197
3 Шугаров А. С. 305.000 Зареєстровано 135 170
  • Іспит з фаху: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 170
4 Мазур А. О. 200.000 Зареєстровано 200
  • Інші показники конкурсного відбору: 200
5 Ревко Р. Р. 179.000 Зареєстровано 179
  • Інші показники конкурсного відбору: 179