Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет економіки та підприємництва • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 0
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пильний О. В. 305.000 До наказу (к) 162 143
  • Іспит з фаху: 162
  • Інші показники конкурсного відбору: 143
+
2 Покотило Ю. В. 345.000 Допущено 160 185
  • Іспит з фаху: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 185