Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології цукру та полісахаридів
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стецунова А. М. 243.300 Рекомендовано (к) 100 135 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
2 Димчук А. П. 223.800 Рекомендовано (к) 106 110 7.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+