Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 40 • К 40
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Харевич Я. М. 311.100 Рекомендовано (к) 117 185 9.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
2 Самборський Р. В. 291.300 Рекомендовано (к) 164 120 7.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
3 Ненько А. О. 291.100 Рекомендовано (к) 138 145 8.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
4 Шнайдер О. Ю. 284.500 Рекомендовано (к) 147 130 7.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 147
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
+
5 Вербицька О. В. 279.500 Рекомендовано (к) 112 160 7.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
+
6 Бельтюкова Є. О. 270.300 Рекомендовано (к) 138 125 7.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
+
7 Ващенко А. Р. 264.700 Рекомендовано (к) 106 150 8.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
+
8 Литвин Ю. А. 259.100 Рекомендовано (к) 106 145 8.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
9 Гуменюк І. В. 243.400 Рекомендовано (к) 100 135 8.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
10 Недошовенко Ю. В. 198.500 Зареєстровано 189 9.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 189
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.5
11 Назаренко А. А. 129.800 Зареєстровано 122 7.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
12 Федченко І. В. 121.300 Зареєстровано 112 9.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.3
13 Чала В. О. 120.700 Зареєстровано 112 8.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
14 Гетьман І. І. 174.600 Скасовано (втрата пріор.) 167 7.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
15 Вербицька О. В. 112.000 Скасовано (втрата пріор.) 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112