Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 35 • К 35
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лободіна Н. Е. 309.300 Рекомендовано (к) 150 150 9.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.3
+
2 Нетупська А. Є. 249.600 Рекомендовано (к) 112 130 7.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
3 Рибій П. М. 6.000 Зареєстровано 6
  • Інші показники конкурсного відбору: 6
4 Курочка А. В. 130.000 Скасовано (втрата пріор.) 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130