Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шум Р. Ю. 442.250 Допущено 107 130 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
2 Савченко Я. В. 182.000 Зареєстровано 10.2
  • Середній бал документа про освіту: 10.2
  • РК
3 Слабій О. М. 153.000 Зареєстровано 7.3
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
4 Рубаник О. О. 151.000 Зареєстровано 7.1
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК