Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • БМ 7 • К 8
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1.43
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Піданова Т. Р. 0.000 Зареєстровано
2 Пєршина А. О. 0.000 Зареєстровано
3 Фоміна О. В. 0.000 Зареєстровано
4 Жильцова А. О. 0.000 Зареєстровано
5 Богачова О. Е. 0.000 Зареєстровано
6 Сердюк Н. С. 0.000 Зареєстровано
7 Паламарчук Д. А. 0.000 Зареєстровано
8 Кепко М. І. 0.000 Зареєстровано
9 Сусіна М. С. 0.000 Зареєстровано
10 Назарько В. В. 0.000 Зареєстровано