Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • К 5
Заяв 43
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Оригіналів: 8
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Найда І. В. 335.000 Допущено 180 155
  • Українська мова: 180
  • Технологія приготування продукції: 155
2 Драп О. О. 320.000 Допущено 160 160
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування продукції: 160
3 Губська А. С. 315.000 Допущено 170 145
  • Українська мова: 170
  • Технологія приготування продукції: 145
+
4 Напрасніков Н. А. 305.000 Допущено 160 145
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування продукції: 145
5 Лєскова С. В. 305.000 Допущено 140 165
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 165
6 Висоцька У. М. 300.000 Допущено 130 170
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 170
7 Ориняк І. В. 300.000 Допущено 130 170
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 170
+
8 Палига О. С. 300.000 Допущено 140 160
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 160
9 Луків І. Р. 300.000 Допущено 120 180
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 180
10 Сирко М. І. 295.000 Допущено 120 175
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 175
+
11 Маруняк А. Р. 295.000 Допущено 140 155
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 155
12 Вовк М. В. 295.000 Допущено 160 135
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування продукції: 135
13 Кривоглава І. Я. 295.000 Допущено 140 155
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 155
14 Когут А. В. 295.000 Допущено 130 165
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 165
15 Грицко О. С. 295.000 Допущено 150 145
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 145
16 Канц Л. М. 290.000 Допущено 150 140
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 140
17 Гусак Я. М. 290.000 Допущено 150 140
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 140
18 Максимович І. М. 285.000 Допущено 130 155
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 155
19 Бурчак Ю. С. 280.000 Допущено 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 140
20 Місьо Х. Л. 280.000 Допущено 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 140
21 Гарасим І. Р. 280.000 Допущено 150 130
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 130
22 Вдович А. В. 280.000 Допущено 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 140
23 Крисько М. А. 270.000 Допущено 150 120
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 120
24 Кульчицький Б. І. 270.000 Допущено 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 150
+
25 Масло Т. П. 270.000 Допущено 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 150
+
26 Бап Т. С. 270.000 Допущено 150 120
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 120
27 Паращак С. В. 270.000 Допущено 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 150
28 Глогуш М. П. 265.000 Допущено 120 145
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 145
29 Балич Н. А. 265.000 Допущено 140 125
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 125
30 Кіт О. Б. 260.000 Допущено 120 140
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 140
+
31 Кривецька І. І. 255.000 Допущено 120 135
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 135
32 Карпець О. М. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 130
+
33 Віхоть І. М. 250.000 Допущено 130 120
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 120
34 Швейчук В. О. 250.000 Допущено 130 120
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 120
35 Семенюк О. І. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 130
+
36 Гвяздовська І. І. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 130
37 Ліба М. Б. 240.000 Допущено 120 120
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 120
38 Вьонзовніцкі Ю. В. 240.000 Допущено 120 120
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 120
39 Кухар Б. Я. 180.000 Зареєстровано 180
  • Українська мова: 180
40 Когут А. М. 130.000 Зареєстровано 130
  • Українська мова: 130
41 Клецко В. Р. 0.000 Зареєстровано
42 Касіян І. В. 0.000 Зареєстровано
43 Максимович А. М. 0.000 Відмова