Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • К 5
Заяв 42
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Оригіналів: 8
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Найда І. В. 335.000 Допущено 180 155
  • Українська мова: 180
  • Технологія приготування продукції: 155
2 Драп О. О. 320.000 Допущено 160 160
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування продукції: 160
3 Губська А. С. 315.000 Допущено 170 145
  • Українська мова: 170
  • Технологія приготування продукції: 145
4 Напрасніков Н. А. 305.000 Допущено 160 145
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування продукції: 145
5 Лєскова С. В. 305.000 Допущено 140 165
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 165
6 Ориняк І. В. 300.000 Допущено 130 170
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 170
7 Висоцька У. М. 300.000 Допущено 130 170
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 170
8 Палига О. С. 300.000 Допущено 140 160
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 160
9 Луків І. Р. 300.000 Допущено 120 180
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 180
10 Грицко О. С. 295.000 Допущено 150 145
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 145
11 Сирко М. І. 295.000 Допущено 120 175
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 175
12 Маруняк А. Р. 295.000 Допущено 140 155
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 155
+
13 Вовк М. В. 295.000 Допущено 160 135
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування продукції: 135
+
14 Кривоглава І. Я. 295.000 Допущено 140 155
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 155
15 Когут А. В. 295.000 Допущено 130 165
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 165
+
16 Гусак Я. М. 290.000 Допущено 150 140
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 140
17 Канц Л. М. 290.000 Допущено 150 140
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 140
18 Максимович І. М. 285.000 Допущено 130 155
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 155
19 Місьо Х. Л. 280.000 Допущено 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 140
20 Бурчак Ю. С. 280.000 Допущено 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 140
21 Гарасим І. Р. 280.000 Допущено 150 130
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 130
+
22 Вдович А. В. 280.000 Допущено 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 140
23 Масло Т. П. 270.000 Допущено 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 150
24 Бап Т. С. 270.000 Допущено 150 120
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 120
25 Паращак С. В. 270.000 Допущено 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 150
26 Кульчицький Б. І. 270.000 Допущено 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 150
27 Крисько М. А. 270.000 Допущено 150 120
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування продукції: 120
28 Балич Н. А. 265.000 Допущено 140 125
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування продукції: 125
29 Глогуш М. П. 265.000 Допущено 120 145
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 145
30 Кіт О. Б. 260.000 Допущено 120 140
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 140
31 Кривецька І. І. 255.000 Допущено 120 135
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 135
32 Семенюк О. І. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 130
33 Швейчук В. О. 250.000 Допущено 130 120
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 120
+
34 Віхоть І. М. 250.000 Допущено 130 120
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування продукції: 120
+
35 Карпець О. М. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 130
36 Гвяздовська І. І. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 130
37 Вьонзовніцкі Ю. В. 240.000 Допущено 120 120
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 120
+
38 Ліба М. Б. 240.000 Допущено 120 120
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування продукції: 120
+
39 Кухар Б. Я. 180.000 Зареєстровано 180
  • Українська мова: 180
40 Клецко В. Р. 0.000 Зареєстровано
41 Касіян І. В. 0.000 Зареєстровано
42 Максимович А. М. 0.000 Відмова