Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 30 • БМ 30
Заяв 35 • Конкурс на бюджет 1.17
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гірник В. О. 285.000 Допущено 150 135
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 135
2 Царів О. І. 282.000 Допущено 150 132
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 132
3 Корнак М. С. 246.000 Допущено 120 126
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 126
4 Федірко Л. М. 241.000 Допущено 130 111
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 111
5 Збишко В. Я. 240.000 Допущено 120 120
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 120
6 Мартин М. Ю. 237.000 Допущено 120 117
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 117
7 Майба М. П. 227.000 Допущено 110 117
  • Українська мова: 110
  • Технологія приготування їжі: 117
8 Крохмальний А. В. 225.000 Допущено 120 105
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 105
9 Рибак Н. В. 225.000 Допущено 120 105
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 105
10 Гаврилюк Г. І. 224.000 Допущено 110 114
  • Українська мова: 110
  • Технологія приготування їжі: 114
11 Данилов М. С. 221.000 Допущено 110 111
  • Українська мова: 110
  • Технологія приготування їжі: 111
12 Тхір Х. Л. 220.000 Допущено 100 120
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 120
13 Капій М. М. 218.000 Допущено 110 108
  • Українська мова: 110
  • Технологія приготування їжі: 108
14 Лесонен А. Ю. 218.000 Допущено 110 108
  • Українська мова: 110
  • Технологія приготування їжі: 108
15 Грень М. В. 217.000 Допущено 100 117
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 117
16 Луньо М. І. 217.000 Допущено 100 117
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 117
17 Лупій В. С. 217.000 Допущено 100 117
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 117
18 Глиняний Д. Б. 216.000 Допущено 110 106
  • Українська мова: 110
  • Технологія приготування їжі: 106
19 Федун В. С. 216.000 Допущено 110 106
  • Українська мова: 110
  • Технологія приготування їжі: 106
20 Мартинишин О. О. 214.000 Допущено 100 114
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 114
21 Стадник А. М. 214.000 Допущено 100 114
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 114
22 Чекушин Р. В. 214.000 Допущено 100 114
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 114
23 Тузяк О. П. 211.000 Допущено 100 111
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 111
24 Лань Д. І. 211.000 Допущено 100 111
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 111
25 Подлевський В. Р. 211.000 Допущено 100 111
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 111
26 Танчак Д. І. 211.000 Допущено 100 111
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 111
27 Бокуфай Р. І. 208.000 Допущено 100 108
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 108
28 Скиба Д. Р. 208.000 Допущено 103 105
  • Українська мова: 103
  • Технологія приготування їжі: 105
29 Бокуфай В. П. 208.000 Допущено 100 108
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 108
30 Якимів Н. Є. 208.000 Допущено 100 108
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 108
31 Заневський Д. В. 205.000 Допущено 100 105
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 105
32 Пиж П. Б. 202.000 Допущено 100 102
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 102
33 Срібняк О. В. 202.000 Допущено 100 102
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 102
34 Великопольський Л. Я. 0.000 Зареєстровано
35 Гупало О. О. 0.000 Зареєстровано