Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 27 • БМ 15 • К 2
Заяв 46 • Конкурс на бюджет 3.07
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 21
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Найда І. В. 335.000 Допущено 180 155
  • Українська мова: 180
  • Технологія приготування їжі: 155
2 Драп О. О. 320.000 Допущено 160 160
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі: 160
+
3 Губська А. С. 315.000 Допущено 170 145
  • Українська мова: 170
  • Технологія приготування їжі: 145
4 Лєскова С. В. 305.000 Допущено 140 165
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 165
+
5 Напрасніков Н. А. 305.000 Допущено 160 145
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі: 145
+
6 Палига О. С. 300.000 Допущено 140 160
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 160
+
7 Висоцька У. М. 300.000 Допущено 130 170
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 170
+
8 Ориняк І. В. 300.000 Допущено 130 170
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 170
9 Луків І. Р. 300.000 Допущено 120 180
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 180
+
10 Вовк М. В. 295.000 Допущено 160 135
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі: 135
11 Маруняк А. Р. 295.000 Допущено 140 155
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 155
12 Сирко М. І. 295.000 Допущено 120 175
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 175
13 Грицко О. С. 295.000 Допущено 150 145
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 145
+
14 Кривоглава І. Я. 295.000 Допущено 140 155
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 155
+
15 Когут А. В. 295.000 Допущено 130 165
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 165
16 Канц Л. М. 290.000 Допущено 150 140
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 140
+
17 Гусак Я. М. 290.000 Допущено 150 140
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 140
+
18 Максимович І. М. 285.000 Допущено 130 155
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 155
+
19 Місьо Х. Л. 280.000 Допущено 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 140
+
20 Бурчак Ю. С. 280.000 Допущено 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 140
+
21 Гарасим І. Р. 280.000 Допущено 150 130
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 130
22 Вдович А. В. 280.000 Допущено 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 140
23 Паращак С. В. 270.000 Допущено 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 150
+
24 Крисько М. А. 270.000 Допущено 150 120
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 120
+
25 Кульчицький Б. І. 270.000 Допущено 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 150
26 Масло Т. П. 270.000 Допущено 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 150
27 Бап Т. С. 270.000 Допущено 150 120
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 120
+
28 Глогуш М. П. 265.000 Допущено 120 145
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 145
+
29 Балич Н. А. 265.000 Допущено 140 125
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 125
+
30 Кіт О. Б. 260.000 Допущено 120 140
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 140
31 Іванова К. Ю. 260.000 Допущено 130 130
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 130
+
32 Кривецька І. І. 255.000 Допущено 120 135
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 135
+
33 Карпець О. М. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 130
34 Семенюк О. І. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 130
35 Швейчук В. О. 250.000 Допущено 130 120
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 120
36 Віхоть І. М. 250.000 Допущено 130 120
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 120
37 Гвяздовська І. І. 250.000 Допущено 120 130
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 130
38 Вьонзовніцкі Ю. В. 240.000 Допущено 120 120
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 120
39 Ліба М. Б. 240.000 Допущено 120 120
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 120
40 Кухар Б. Я. 180.000 Зареєстровано 180
  • Українська мова: 180
41 Когут А. М. 130.000 Зареєстровано 130
  • Українська мова: 130
42 Кудрич С. Р. 130.000 Зареєстровано 130
  • Українська мова: 130
43 Серняк Х. І. 120.000 Зареєстровано 120
  • Українська мова: 120
44 Клецко В. Р. 0.000 Зареєстровано +
45 Касіян І. В. 0.000 Зареєстровано
46 Максимович А. М. 0.000 Відмова