Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Маяцький М. В. 317.000 Рекомендовано (к) 124 193
  • Українська мова: 124
  • тестування: 193
2 Надточій І. Ю. 265.000 Рекомендовано (к) 130 135
  • Українська мова: 130
  • тестування: 135
3 Лисак Д. М. 230.000 Рекомендовано (к) 130 100
  • Українська мова: 130
  • тестування: 100
4 Галіч А. В. 210.000 Рекомендовано (к) 100 110
  • Українська мова: 100
  • тестування: 110
5 Тутова Д. Р. 0.000 Зареєстровано
6 Штефан О. С. 0.000 Зареєстровано