ХТЕККНТЕУ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Менеджмент
Менеджмент організації
Заяв 24
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 9м
|
|||||||
Менеджмент
Менеджмент організації
Заяв 13
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 5
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 6
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Ресторанні технології
Заяв 7
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Ресторанні технології
Заяв 26
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 28
БМ
—
ВМ
40
Контракт
40
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 39
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 9м
|
|||||||
Економіка
Економіка підприємства
Заяв 11
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 9м
|
|||||||
Економіка
Економіка підприємства
Заяв 7
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|||||||
Менеджмент
Менеджмент організації
Заяв 9
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 6
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 7
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Комерційна діяльність
Заяв 57
БМ
6
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 59
БМ
23
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 17
БМ
10
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 33
БМ
10
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 34
БМ
5
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 4
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 117
БМ
10
ВМ
42
Контракт
42
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 6
БМ
—
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 59
БМ
5
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Економіка
Економіка підприємства
Заяв 47
БМ
5
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 39
БМ
7
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 32
БМ
7
ВМ
17
Контракт
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|