Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Харківська область

ХТЕККНТЕУ

Спеціальність
Менеджмент
Менеджмент організації
Заяв 24 БМ ВМ n/a
Бакалавр (на основі:ПЗСО) 3р 9м
Менеджмент
Менеджмент організації
Заяв 13 БМ ВМ n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 9м
Маркетинг
Заяв 5 БМ ВМ 30 Контракт 30
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 9м
Маркетинг
Заяв 6 БМ ВМ 5 Контракт 5
Бакалавр (на основі:ПЗСО) 3р 9м
Харчові технології
Ресторанні технології
Заяв 7 БМ ВМ 25 Контракт 25
Бакалавр (на основі:ПЗСО) 3р 9м
Харчові технології
Ресторанні технології
Заяв 26 БМ ВМ 75 Контракт 75
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 28 БМ ВМ 40 Контракт 40
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 9м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 39 БМ ВМ 10 Контракт 10
Бакалавр (на основі:ПЗСО) 3р 9м
Економіка
Економіка підприємства
Заяв 11 БМ ВМ 15 Контракт 15
Бакалавр (на основі:ПЗСО) 3р 9м
Економіка
Економіка підприємства
Заяв 7 БМ ВМ 25 Контракт 25
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 9м
Менеджмент
Менеджмент організації
Заяв 9 БМ ВМ n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 6 БМ ВМ n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 7 БМ ВМ n/a
Молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Маркетинг
Комерційна діяльність
Заяв 57 БМ 6 ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 59 БМ 23 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 17 БМ 10 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 33 БМ 10 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 34 БМ 5 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 4 БМ ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 117 БМ 10 ВМ 42 Контракт 42
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 6 БМ ВМ 8 Контракт 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 59 БМ 5 ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Туризм
Туристичне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Економіка
Економіка підприємства
Заяв 47 БМ 5 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 39 БМ 7 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 32 БМ 7 ВМ 17 Контракт 17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м