Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м’яса
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гамуля О. А. 432.750 Допущено 111 116 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
2 Тумгоєв Р. Р. 423.250 Допущено 121 120 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
3 Подолянець В. В. 412.000 Допущено 103 113 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 103
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК
4 Бойко В. В. 466.750 Відмова 140 135 7.8
  • Українська мова та література: 140
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК