Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 25 • К 25
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 44
  • Конкурс на бюджет: 1.76
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 25
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Луценко В. В. 460.250 Допущено 119 126 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Математика (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
2 Сіренко М. В. 422.750 Допущено 113 110 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Біологія (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
3 Кулікова Д. І. 405.250 Допущено 101 108 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 101
  • Біологія (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
4 Харченко Б. О. 388.000 Допущено 100 100 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК