Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Краснопьорова Л. О. 299.600 Рекомендовано (к) 145.3 145 9.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 145.3
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.3
+
2 Акіншина О. О. 299.400 Рекомендовано (к) 121.3 170 8.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121.3
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
3 Чернюк О. А. 292.900 Рекомендовано (к) 134 150 8.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.9
4 Вержанська М. С. 263.900 Рекомендовано (к) 100 155 8.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.9
+