Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лукашенко Р. В. 290.000 Рекомендовано (к) 134 150 6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 6
+