Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТГРС Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 25 • К 21
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Панчелюга Р. С. 141.000 Зареєстровано 136 5
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 5
2 Чапська В. В. 119.000 Зареєстровано 114 5
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 5