Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 60 • К 60
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Аранчій С. С. 367.000 Допущено 120 120 4.7
  • Українська мова (Диктант): 120
  • Математика (Письмове тестування): 120
  • Середній бал документа про освіту: 4.7
Квота-1
2 Неджафов М. Ю. 469.350 Допущено 140 150 7.7
  • Українська мова (Диктант): 140
  • Математика (Письмове тестування): 150
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • СК
3 Климченко О. М. 442.000 Допущено 120 120 7.2 50
  • Українська мова (Диктант): 120
  • Математика (Письмове тестування): 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 50
4 Мунтян Р. П. 151.200 Зареєстровано 6.4
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • СК