«ВСП» ЛМТФКПДАА
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 3
БМ
2
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 7
БМ
3
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 30
БМ
23
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 10
БМ
1
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 10
БМ
4
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 21
БМ
14
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 4м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 4
БМ
n/a
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 4м
|
|
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 19
БМ
10
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 6
БМ
2
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 1
БМ
n/a
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2
БМ
n/a
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 4м
|
|
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 9м
|