Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Полтавська область

«ВСП» ЛМТФКПДАА

Спеціальність
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 3 БМ 2 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 7 БМ 3 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 30 БМ 23 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 0 БМ ВМ 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 10 БМ 1 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 10 БМ 4 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ n/a ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 21 БМ 14 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 4 БМ n/a ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 19 БМ 10 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 6 БМ 2 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 1 БМ n/a ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2 БМ n/a ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 5м
Харчові технології
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 9м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м