Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 60 • БМ 2 • К 58
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ігнатишин В. В. 320.000 До наказу (б) 170 150
  • Українська мова (Диктант): 170
  • Фаховий іспит: 150
+
2 Правдіна Д. Р. 300.000 До наказу (б) 130 170
  • Українська мова (Диктант): 130
  • Фаховий іспит: 170
+
3 Картавий О. М. 270.000 Допущено 130 140
  • Українська мова (Диктант): 130
  • Фаховий іспит: 140
4 Сердюк Д. В. 265.000 Допущено 140 125
  • Українська мова (Диктант): 140
  • Фаховий іспит: 125
5 Мирошник С. Ю. 0.000 Зареєстровано
6 Москаленко Л. Г. 0.000 Зареєстровано