Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 17 • БМ 2 • К 15
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 3.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 6
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Козуб Д. В. 304.000 Допущено 144 160
  • Українська мова та література: 144
  • Фаховий іспит: 160
Квота-1 +
2 Кісєльова А. О. 293.000 Допущено 131 162
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Фаховий іспит: 162
Квота-1 +
3 Онищенко В. Ф. 279.000 Допущено 121 158
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Фаховий іспит: 158
Квота-1 +
4 Чижевський С. А. 278.000 Допущено 134 144
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Фаховий іспит: 144
+
5 Барда С. В. 277.000 Допущено 119 158
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Фаховий іспит: 158
+
6 Горбатюк Д. А. 262.000 Допущено 106 156
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Фаховий іспит: 156
+
7 Хоменко І. М. 112.000 Відмова 112
  • Українська мова та література (ЗНО): 112