Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 12 • К 12
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Новрузов А. Л. 279.000 Зареєстровано 108 6.4
  • Біологія (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
2 Вдовиченко Г. А. 154.000 Зареєстровано 7.4
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
3 Фіцай О. Т. 152.000 Зареєстровано 7.2
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
4 Кривенда Т. М. 151.000 Зареєстровано 7.1
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
5 Михайлюк В. В. 326.750 Відмова 127 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 8.8