Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 13 • К 13
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Друзенко А. О. 152.000 Зареєстровано 7.2
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
2 Михайлюк В. В. 326.750 Відмова 127 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 8.8