Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 55 • БМ 20 • К 35
Заяв 24 • Конкурс на бюджет 1.2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
  • Оригіналів: 23
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Косминін Д. І. 0.000 Зареєстровано +
2 Папазова В. Р. 0.000 Зареєстровано +
3 Березіна В. В. 0.000 Зареєстровано +
4 Мангушева О. В. 0.000 Зареєстровано +
5 Мамасуєва А. А. 0.000 Зареєстровано +
6 Кравченко С. В. 0.000 Зареєстровано +
7 Білозорова А. В. 0.000 Зареєстровано +
8 Шиян М. С. 0.000 Зареєстровано +
9 Олійник Я. І. 0.000 Зареєстровано +
10 Гуржій Є. Г. 0.000 Зареєстровано +
11 Парфіло А. О. 0.000 Зареєстровано +
12 Кот М. М. 0.000 Зареєстровано +
13 Цололо А. А. 0.000 Зареєстровано +
14 Панечко О. О. 0.000 Зареєстровано +
15 Фадєєва А. М. 0.000 Зареєстровано +
16 Яковлев О. Ю. 0.000 Зареєстровано +
17 Фундамент Т. Л. 0.000 Зареєстровано
18 Головко Я. О. 0.000 Зареєстровано +
19 Вергун В. М. 0.000 Зареєстровано +
20 Пеняєв А. А. 0.000 Зареєстровано +
21 Піщуліна О. В. 0.000 Зареєстровано +
22 Красновид А. Г. 0.000 Зареєстровано +
23 Лісогор Г. С. 0.000 Зареєстровано +
24 Новіцький М. О. 0.000 Зареєстровано +