Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 20 • БМmax 5 • К 15
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.4
Прохідний бал на бюджет 2019: 159.152 Детальніше
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова та література , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 1.6
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лисенко К. В. Пр. 1 128.304 Рекомендовано (б) 125 126 125 6.5
  • Українська мова та література: 125
  • Біологія: 126
  • Математика: 125
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • ГК
  • РК
Квота-1 +
2 Рябченко С. В. Пр. 2 128.728 Рекомендовано (к) 125 128 125 6.5
  • Українська мова та література: 125
  • Біологія: 128
  • Математика: 125
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • ГК
  • РК
Квота-1
3 Омелянчук А. В. К 113.308 Рекомендовано (к) 113 113 103 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Біологія (ЗНО): 113
  • Математика (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК