Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 8м
ВМ 15 • К 12
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гончарова Є. В. 315.000 До наказу (б) 180 135
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування за спеціальністю: 135
+
2 Мацко К. С. 290.000 До наказу (б) 170 120
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування за спеціальністю: 120
+
3 Картавцева Ю. Г. 285.000 До наказу (б) 160 125
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування за спеціальністю: 125
+
4 Лисиця Т. С. 255.000 Рекомендовано (к) 135 120
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування за спеціальністю: 120
+
5 Білозерова Н. О. 200.000 Рекомендовано (к) 100 100
  • Українська мова: 100
  • Фахове випробування за спеціальністю: 100
+