Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Харківська область

ХФКХПХНТУСГ ім.Петра Василенка

Спеціальність
Фінанси, банківська справа та страхування
Бухгалтерський облік
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Фінанси, банківська справа та страхування
Бухгалтерський облік
Заяв 6 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 23 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 55 БМ 15 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 68 БМ 30 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 20 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 57 БМ 13 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 60 БМ 12 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 56 БМ 20 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 19 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 7 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 7 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 58 БМ 20 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 4 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 17 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 9м