Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 8 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Смотрова Д. В. 260.000 До наказу (б) 160 100
  • Українська мова: 160
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 100
+
2 Білозерова А. В. 255.000 До наказу (б) 100 155
  • Українська мова: 100
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 155
+
3 Лапікова К. С. 252.000 До наказу (б) 120 132
  • Українська мова: 120
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 132
+
4 Божукова Ю. Г. 200.000 Рекомендовано (к) 100 100
  • Українська мова: 100
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 100
+
5 Сердюк Є. В. 250.000 Допущено 150 100
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 100