Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в молочній та олійно-жировій галузях
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Котлюк А. А. 288.260 До наказу (б) 134 141 13.26
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Фахове випробування: 141
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.26
+
2 Вітязь В. А. 283.700 До наказу (б) 153 120 10.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 153
  • Фахове випробування: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.7
+
3 Смокович Т. С. 276.330 До наказу (б) 117 147 12.33
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Фахове випробування: 147
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.33
+
4 Андерсон Д. Г. 275.890 Рекомендовано (к) 112 150 13.89
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фахове випробування: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.89
5 Заславський Є. Ю. 227.000 Рекомендовано (к) 100 115 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
6 Бурдужа Д. Г. 298.900 Зареєстровано 179 110 9.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 179
  • Фахове випробування: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.9