Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 3м
ВМ 15 • БМmax 5 • К 10
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.2
Прохідний бал на бюджет 2019: Детальніше
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Голова Ю. Р. Пр. 5 149.864 Допущено 142 176 112 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 142
  • Біологія (ЗНО): 176
  • Хімія (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК