Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 6м
ВМ 10 • К 10
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пенкаль Т. С. 346.400 Рекомендовано (к) 164 165 17.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • Фаховий іспит: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.4
2 Непрелюк Т. І. 319.600 Рекомендовано (к) 158 145 16.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 158
  • Фаховий іспит: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.6
3 Кушнір А. С. 257.800 Рекомендовано (к) 100 140 17.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фаховий іспит: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.8
4 Ковальковська Л. О. 142.000 Відмова 126 16
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Інші показники конкурсного відбору: 16
5 Кушнір А. С. 117.800 Скасовано (втрата пріор.) 100 17.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.8