Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 40 • БМ 5 • К 35
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 2.6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Остроушенко В. О. 0.000 Зареєстровано
2 Кривова Т. В. 0.000 Зареєстровано
3 Рачкова А. В. 0.000 Зареєстровано
4 Дрозд С. В. 0.000 Зареєстровано
5 Бігун С. К. 0.000 Зареєстровано
6 Глушенков В. Р. 0.000 Зареєстровано
7 Вініченко А. С. 0.000 Зареєстровано
8 Кисельова О. А. 0.000 Зареєстровано
9 Резнік А. В. 0.000 Зареєстровано
10 Цихоцька К. В. 0.000 Зареєстровано
11 Марченко Д. С. 0.000 Зареєстровано
12 Гелюх М. С. 0.000 Зареєстровано
13 Малихін А. С. 0.000 Зареєстровано