ККДонНУЕіТ ім.Михайла Туган-Барановського
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Економіка підприємства
Заяв 10
БМ
4
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 16
БМ
7
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 10
БМ
4
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Економіка підприємства
Заяв 7
БМ
3
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Економіка підприємства
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Економіка підприємства
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 26
БМ
15
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 28
БМ
15
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 35
БМ
30
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 4м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 15
БМ
n/a
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 14
БМ
5
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|