Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

ФГРТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 30 • БМ 8 • К 22
Заяв 35 • Конкурс на бюджет 4.38
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології аюрведичних харчових продуктів
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 8
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Новіков В. В. 339.850 Рекомендовано (б) 177 155 7.85
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 177
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.85
+
2 Макалюк К. О. 332.700 Рекомендовано (б) 164 160 8.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
+
3 Карпенко Л. М. 325.200 Рекомендовано (б) 147 170 8.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 147
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
4 Ейсмонт А. О. 325.100 Рекомендовано (б) 141 175 9.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
5 Залужний Т. В. 322.200 Рекомендовано (б) 169 145 8.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 169
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
6 Дериш А. Д. 315.000 Рекомендовано (б) 126 180 9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
7 Коваленко В. Д. 308.000 Рекомендовано (б) 150 150 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
8 Бакун А. О. 303.850 Рекомендовано (б) 117 175 11.85
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.85
9 Бабич Ж. С. 303.000 Допущено 130 165 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
10 Воробйова А. М. 302.450 Допущено 100 190 12.45
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.45
11 Савіцька А. О. 300.500 Допущено 122 170 8.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
+
12 Чернова В. Д. 300.300 Допущено 112 180 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
13 Шевченко В. Ю. 296.700 Допущено 144 145 7.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 144
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
14 Чубар О. В. 293.500 Допущено 126 160 7.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
15 Гадяк Н. Р. 290.700 Допущено 112 170 8.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
16 Ковальова О. А. 290.600 Допущено 117 165 8.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
+
17 Буряк Д. О. 280.230 Допущено 100 170 10.23
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.23
18 Сорохан О. Д. 278.100 Допущено 100 170 8.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
19 Кучинський В. В. 273.300 Допущено 106 160 7.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
20 Джурляк Н. О. 267.400 Допущено 100 160 7.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
21 Піпка Р. В. 266.300 Допущено 150 110 6.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.3
22 Чижевська Н. А. 265.800 Допущено 122 135 8.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
23 Плюта В. В. 263.600 Допущено 117 140 6.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
24 Кортовський М. В. 258.000 Допущено 100 150 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
25 Зеліско О. В. 254.100 Допущено 117 130 7.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
26 Клименко К. М. 250.400 Допущено 138 105 7.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
27 Лук`янов О. О. 249.300 Допущено 106 135 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
28 Краліч Н. В. 244.200 Допущено 106 130 8.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
29 Щеринська М. А. 233.600 Допущено 122 105 6.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
30 Рябий І. В. 228.300 Допущено 100 120 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
31 Аронович А. Р. 148.700 Відмова 141 7.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
32 Тригуб А. В. 115.200 Відмова 106 9.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.2
33 Пономар К. Р. 112.500 Відмова 106 6.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.5
34 Рубанка А. В. 138.100 Скасовано (втрата пріор.) 130 8.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
35 Чубар О. В. 126.000 Скасовано (втрата пріор.) 126
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126