Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2017м. КиївНаціональний університет харчових технологій
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 30 / БМ НЕВІДОМО

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр • денна форма • 1р 5м
Подано заяв: 14
Зараховано: 14
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Авраменко М. М. 121.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 91.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
2
Карась В. О. 120.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 83.00
Іноз. мов. 37.00
РK: 1.00
CK: —
+
3
Слюсаренко В. В. 117.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 76.00
Іноз. мов. 41.00
РK: 1.00
CK: —
+
4
Мельник О. І. 108.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 73.00
Іноз. мов. 35.00
РK: 1.00
CK: —
+
5
Олійник А. В. 107.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 76.00
Іноз. мов. 31.00
РK: 1.00
CK: —
+
6
Лука А. Т. 106.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 76.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
7
Штакун Д. В. 106.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 69.00
Іноз. мов. 37.00
РK: 1.00
CK: —
+
8
Бондаренко І. І. 105.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 74.00
Іноз. мов. 31.00
РK: 1.00
CK: —
+
9
Грищук О. О. 105.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 75.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
10
Діденко В. В. 104.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 74.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
11
Сахно О. С. 103.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. та інжен. 73.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
12
Бурченя В. С. 100.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 70.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
13
Карпенко А. А. 93.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 63.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
14
П`ятигорець А. С. 90.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 60.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+