Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Завадська А. О. 540.250 Допущено 148 149 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Математика (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК
2 Лисогор А. В. 505.050 Допущено 142 106 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 142
  • Історія України (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • СК
  • РК
3 Пишненко А. П. 464.500 Допущено 134 125 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Історія України: 125
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
4 Борщ К. Д. 428.500 Допущено 122 120 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
5 Мосієнко Д. О. 416.000 Допущено 116 120 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК
6 Ацабріка Д. О. 399.000 Допущено 140 120 5.9
  • Українська мова та література: 140
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
  • РК