Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 6 • К 6
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гамуля О. А. 432.750 Допущено 111 116 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
2 Бойко В. В. 466.750 Відмова 140 135 7.8
  • Українська мова та література: 140
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
3 Ацабріка Д. О. 399.000 Відмова 140 120 5.9
  • Українська мова та література: 140
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
  • РК