Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 60 • БМ 4 • К 56
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 2.75
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мирошник С. Ю. 0.000 Зареєстровано
2 Москаленко Л. Г. 0.000 Зареєстровано
3 Харченко Р. С. 0.000 Зареєстровано
4 Москаленко О. В. 0.000 Зареєстровано
5 Недосєка В. Ю. 0.000 Зареєстровано
6 Шинкаренко О. М. 0.000 Зареєстровано
7 Семеновська Н. М. 0.000 Зареєстровано
8 Попова Н. А. 0.000 Зареєстровано
9 Овечко Т. В. 0.000 Зареєстровано
10 Личката С. В. 0.000 Зареєстровано
11 Кімля Р. М. 0.000 Зареєстровано