Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 20 • БМ 10 • К 10
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горбунова В. О. 330.000 До наказу (б) 170 160
  • Українська мова: 170
  • письмове фахове випробування зі спеціальності: 160
+
2 Ніколаєва К. О. 320.000 До наказу (б) 160 160
  • Українська мова: 160
  • письмове фахове випробування зі спеціальності: 160
+
3 Мамотенко Г. В. 320.000 До наказу (б) 160 160
  • Українська мова: 160
  • письмове фахове випробування зі спеціальності: 160
+
4 Дігалова О. М. 320.000 До наказу (б) 160 160
  • Українська мова: 160
  • письмове фахове випробування зі спеціальності: 160
+
5 Гузєва Т. В. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • письмове фахове випробування зі спеціальності: 160
+
6 Єгорова А. А. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • письмове фахове випробування зі спеціальності: 160
+
7 Браунагель О. С. 310.000 До наказу (б) 170 140
  • Українська мова: 170
  • письмове фахове випробування зі спеціальності: 140
+
8 Хропата Д. Ю. 300.000 До наказу (б) 140 160
  • Українська мова: 140
  • письмове фахове випробування зі спеціальності: 160
+
9 Богданов І. В. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • письмове фахове випробування зі спеціальності: 150
+
10 Мамотенко В. М. 290.000 До наказу (б) 130 160
  • Українська мова: 130
  • письмове фахове випробування зі спеціальності: 160
+