Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бєляєва М. А. 118.626 Зареєстровано 107 116 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК