Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 3р 0м
ВМ 0
Заяв 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Колос Л. М. 0.000 Зареєстровано
2 Нижегородцев І. В. 0.000 Зареєстровано
3 Бузановська Ю. В. 0.000 Зареєстровано
4 Сегень Т. В. 0.000 Зареєстровано
5 Грицюк Т. П. 0.000 Зареєстровано
6 Котяш Н. М. 0.000 Зареєстровано
7 Купин О. М. 0.000 Зареєстровано
8 Сахно Т. В. 0.000 Зареєстровано