Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 4м
ВМ 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чебан Д. В. 180.000 Допущено 180
  • Фаховий іспит: 180
2 Кухрівський Д. В. 180.000 Допущено 180
  • Фаховий іспит: 180
3 Семчук Є. В. 180.000 Допущено 180
  • Фаховий іспит: 180
4 Несмачний І. В. 170.000 Допущено 170
  • Фаховий іспит: 170
5 Федосова А. Е. 170.000 Допущено 170
  • Фаховий іспит: 170