ТПКВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 46
БМ
n/a
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 35
БМ
15
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 4
БМ
n/a
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 3
БМ
n/a
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 4
БМ
—
ВМ
32
Контракт
32
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Право
Заяв 1
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Право
Заяв 38
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Право
Заяв 92
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 6
БМ
n/a
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 33
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 16
БМ
5
ВМ
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 2
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 51
БМ
9
ВМ
17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
9
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 48
БМ
17
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 51
БМ
20
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 48
БМ
28
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 62
БМ
9
ВМ
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 7
БМ
n/a
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 6
БМ
n/a
ВМ
6
Контракт
6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 21
БМ
1
ВМ
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 5
БМ
n/a
ВМ
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 2
БМ
—
ВМ
21
Контракт
21
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 3
БМ
—
ВМ
27
Контракт
27
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|