Зачекайте...

ТПКВНАУ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 46 БМ n/a ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 35 БМ 15 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 4 БМ n/a ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 3 БМ n/a ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ n/a ВМ 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 4 БМ ВМ 32 Контракт 32
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Право
Заяв 1 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Право
Заяв 38 БМ ВМ 4 Контракт 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Право
Заяв 92 БМ ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 6 БМ n/a ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 33 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 16 БМ 5 ВМ 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
Заяв 2 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 51 БМ 9 ВМ 17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ n/a ВМ 9
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 48 БМ 17 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 51 БМ 20 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 48 БМ 28 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 62 БМ 9 ВМ 16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 7 БМ n/a ВМ 4 Контракт 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 6 БМ n/a ВМ 6 Контракт 6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ n/a ВМ 8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 21 БМ 1 ВМ 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 5 БМ n/a ВМ 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ n/a ВМ 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 4м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 2 БМ ВМ 21 Контракт 21
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 3 БМ ВМ 27 Контракт 27
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м