Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Білан А. А. 0.000 Зареєстровано
2 Мазуренко О. О. 0.000 Зареєстровано
3 Логвинюк О. В. 0.000 Зареєстровано
4 Покурбанич І. Ю. 0.000 Зареєстровано